انواع هاست - سرور اختصاصی

فروش سرور اختصاصی- سرور نیمه اختصاصی- سرور مجازی- خدمات اینترنت- خدمات ثبت دامنه (Domain ) و میزبانی ( Hosting ) -طراحی صفحات وب- تبلیغات اینترنتی- تلفن اینترنتی - نگداری و پشتیبانی سرور

انواع هاست - سرور اختصاصی

فروش سرور اختصاصی- سرور نیمه اختصاصی- سرور مجازی- خدمات اینترنت- خدمات ثبت دامنه (Domain ) و میزبانی ( Hosting ) -طراحی صفحات وب- تبلیغات اینترنتی- تلفن اینترنتی - نگداری و پشتیبانی سرور

تاثیر IP بر سئو سایت

IP یا همون پروتکل اینترنتی یک آدرس یا رشته ای از اعداد است که نوع و محل دستگاه متصل شده به اینترنت را مشخص می کند. IP آدرس، کدهایی هستند که اجازه می دهند تا کامپیوترها، گوشی ها، سرورها و … بتوانند همدیگر را پیدا کنند و به نحوی رمز هویتی هر دستگاه محسوب می شود. برای اینترنتی که از تکنولوژی غیر از بلاکچین استفاده می کند IP اولین چیزی است که برای شناسایی هویت هر دستگاه تعیین می شود.

هر وبسایت هم IP مخصوص خودش را دارد که توسط هاست یا میزبان سایت ارائه می شود و به نوعی آدرسی است که می تواند با سایر سایت ها و منابع به اشتراک گذاشته شود. حالا این IP ها روی سئو سایت تاثیر دارند یا نه؟

مقاله پیشنهادی: نحوه خرید نام دامنه

صرف نظر از اینکه کسب و کار شما تا به امسال چطور بوده است اما یک چیز قطعی است: به عنوان یک وب سایت ، شما می خواهید سال 2020 تا سال موفق ترین شما باشد.

هاستینگ وب شما یک "خانه" را برای سایت شما در اینترنت فراهم می کند و می تواند تعیین کند عملکرد سایت شما ، چقدر بزرگ می تواند رشد کند و ساخت و نگهداری آن چقدر آسان است.

لازم به ذکر نیست، هنگام اجرای سایت خود با سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، انتخاب یک برنامه میزبانی مناسب بسیار مهم است.

در حالی که انواع مختلفی از خدمات میزبانی وردپرس در آنجا وجود دارد ، تعداد معدودی به اندازه میزبانی مدیریت شده کاملاً متعادل هستند. این راه حل با کنترل بسیاری از جنبه های کلیدی سایت شما ، مانند عملکرد و بهینه سازی آن ، فشار شما را به وجود می آورد.

در این راهنما ، به تمام سؤالات شما در مورد میزبانی مدیریت شده در سال 2020 پاسخ خواهم داد. در طول راه ، به شما کمک می کنم تصمیم بگیرید که آیا این نوع میزبانی انتخاب مناسبی برای شماست و خدمات مدیریت شده خود را معرفی خواهیم کرد.

زندگی خود را با هاست اختصاصی مدیریت شده ساده کنید؟ اکنون ، این قطعنامه ای است که همه ما می توانیم به عقب برگردیم.

میزبانی چیست (و چرا اهمیت دارد)؟


میزبان وب سایت شما خدماتی است که خانه آنلاین را برای وب سایت شما فراهم می کند. این سایت شما را در یک یا چند سرور ذخیره می کند ، بنابراین هر کس می تواند با استفاده از یک مرورگر (مانند Safari ، Firefox یا Chrome) به آن دسترسی پیدا کند. بدون این ، هیچ کس قادر به بازدید از سایت شما نخواهد بود مگر اینکه خودتان میزبان آن باشید (که به منابع و دانش فنی زیادی نیاز دارد).

این بدان معنی است که انتخاب شما از ارائه دهنده هاستینگ بسیار مهم است - و تصمیم شما نیز در مورد نوع برنامه ای برای خرید تصمیم گیری می شود. انتخاب ارائه دهنده مناسب میزبانی مهم است ، زیرا این امر تأثیر می گذارد:

عملکرد

ارائه دهنده شما اقدامات زیادی را برای تعیین سرعت اجرای سایت شما انجام می دهد ، که این تأثیر زیادی بر نرخ های نگهداری بازدید کننده دارد.


قابل اطمینان و امنیت

ارائه دهنده میزبانی با کیفیت از خدمات قابل اعتماد و ارائه ویژگی هایی برای تقویت امنیت سایت شما برخوردار است.


در دسترس بودن پشتیبانی

وقتی با سایت خود مشکلی ایجاد می کنید ، به شما کمک می کند تا متخصصانی داشته باشید که می توانید برای کمک به آنها کمک کنید.


مقیاس پذیری

ارائه دهنده میزبان شما باید برنامه ها و رده های متنوعی را ارائه دهد ، بنابراین می توانید با رشد سایت خود به راحتی ارتقاء دهید.

مقاله پیشنهادی: راهنمای انتخاب نام دامنه


بهینه سازی خاص بستر های نرم افزاری

برخی از شرکت های میزبان وردپرس را در داخل و خارج می شناسند ، این بدان معنی است که سایت شما برای این سیستم عامل بهینه خواهد شد.
انواع مختلفی از هاستینگ در دسترس است که هر کدام نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند. به عنوان مثال ، هاست مشترک ساده ترین و ارزان ترین گزینه است اما از لحاظ ویژگی ها و مقیاس پذیری محدود است. گزینه های دیگر ، مانند میزبانی اختصاصی و سرور اختصاصی مجازی (VPS) ، جوانب مثبت و منفی خود را ارائه می دهند (که ما به زودی در مورد جزئیات بیشتری بحث خواهیم کرد).

مقاله پیشنهادی: سرور مجازی بهتر است یا هاست اشتراکی؟

صرف نظر از نوع ، اکثر ارائه دهندگان میزبانی چند مورد اساسی را ارائه می دهند. این شامل انواع مختلفی از سرورها ، انواع برنامه ها و گزینه های پشتیبانی می شود ، بنابراین می توانید یکی از بهترین های مورد نیاز خود را انتخاب کنید. اگر نیازهای شما حداقل باشد یا یک سایت سرور قدرتمند را اجاره کنید اگر سایت شما بزرگ و پیچیده باشد می توانید با داشتن منابع کمی برنامه ای کوچک تهیه کنید.

با این وجود شایان ذکر است که در برنامه های میزبانی معمولی ، ارائه دهندگان سرورها را حفظ می کنند اما کارهای دیگری انجام نمی دهند. شما مسئول ساخت ، نگهداری و بهینه سازی سایت خود و همچنین انجام هرگونه سفارشی سازی مورد نیاز خود هستید. میزبانی مدیریت شده ، که ما به زودی در مورد آن بحث خواهیم کرد ، اگر نمی خواهید با هاستینگ خود راحت باشید. با این حال ، ابتدا ، انواع مختلف میزبانی را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد.

آی پی چه تاثیری روی سئو سایت دارد؟

همینجا باید گفت که تاثیر آی پی بر سئو سایت مستقیم نیست. یعنی شما هر چقدر هم IP اشتراکی سایت خود را تغییر دهید عملا تاثیری روی سئو سایت و رتبه بندی سایت شما ندارد. اما صبر کنید. تاثیرات آن به صورت غیرمستقیم خود را نشان می دهد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

قبلا سئوکارها برای این باور بودند که تغییر IP به یک آی پی غیرمعتبر یا یک IP غیر از IP همیشگی سایت باعث می شود تا گوگل وبسایت را پنالتی کند. کاری که معمولا وبسایت های محتوای بزرگسال انجام می دهند تا کشورهای مختلف نتوانند آن ها را رصد کنند. تقریبا هر وبسایتی که در ایران فیلتر می شود از این روش ها استفاده می کند تا کاربران بتوانند بدون استفاده از وی پی ان به وبسایت دسترسی داشته باشند. وبسایت های دارای اسپم هم معمولا این کار را می کنند و اگر توجه کنید اکثر پاپ آپ هایی که در وبسایت های غیرمعتبر وجود دارند آدرس دقیقی ندارند و بیشتر IP آن ها مشخص است.

مزایای یک IP اختصاصی

فرق http یا https در این است که وبسایت https یک SSL یا گواهی امنیتی دارد که از تغییر IP سایت جلوگیری می کند و هکرها و اسپمرها نمی توانند به امنیت سایت از نظر تغییر آی پی لطمه ای وارد کنند. گوگل هم سایت های دارای گواهی امنیتی را به سایر سایت های http ترجیح می دهد و اگر دقت کرده باشید وقتی یک سایت گواهی امنیتی ندارد در قسمت بالای مرورگر کنار آدرس سایت یک علامت قرمز رنگ Not Secured مشاهده می شود که نشان از تمام شدن و یا عدم وجود گواهی امنیتی است.

IP های مشخص و بدون تغییر که اصطلاحا به آن ها آی پی اختصاصی می گویند سرعت بالاتری دارند. در نتیجه گوگل هم رتبه ی بهتری به وبسایت می دهد. وقتی IP شما یک آی پی محلی با یک سرور محلی باشد از نظر سئو لوکال هم بهتر عمل می کنید. می دانید چرا؟ چون گوگل برای سئو لوکال فاصله ی فیزیکی سرور تا شخص جستجو کننده را هم در نتایج لحاظ می کند. در نتیجه وقتی شما یک IP مشخص دارید راحت تر می توانید با کاربران خود در ارتباط باشید.

IP اشتراکی یک مشکل دیگر هم دارد که به آن اثر SlashDot می گویند. اسلش دات مربوط به وقتی است که یک سایت ترافیک بالایی را دریافت می کند. وقتی آی پی اشتراکی باشد در مواجهه با ترافیک بالا دچار مشکل می شود و حتی ممکن است داون شود.

IP اشتراکی چه مشکلاتی را به وجود می آورد؟

بیشتر وبسایت هایی که هاست ارائه می دهند معمولا چند پلن دارند. میزبانی وب، هاست وردپرس و هاست اختصاصی. وقتی که یکی از این هاست ها را انتخاب می کنید باید بدانید که هر کدام از این سرورها چند آی پی دارند. یعنی چند سایت از IP های این هاست تغذیه می شوند.

هاست اختصاصی یک IP دارد و تنها یک سایت می تواند از این IP استفاده کند. در میزبانی وب 10 الی 80 درصد احتمال وجود IP های اشتراکی وجود دارد و اگر دقت کرده باشید تعرفه ی این هاست ها هم کمتر از هاست های اختصاصی است.

سایت های بزرگ با حجم ترافیک بالا باید حتما از آی پی اختصاصی استفاده کنند تا پهنای باند بالاتری داشته باشند و بتوانند تعداد بالای بازدیدکنندگان را هندل کنند. در ضمن سایت های تجارت الکترونیک و فروشگاه های اینترنتی حتما باید SSL داشته باشند تا کاربران و گوگل بتوانند از نظر امنیتی به آن ها اعتماد کنند.

به زبان ساده تر بگوییم که IP اختصاصی به این معناست که سایت شما به صورت اختصاصی یک پهنای باند مخصوص دارد که هیچ ارتباطی با سایر سایت ها ندارد و ترافیک سایر وبسایت ها عملا تاثیری در این پهنای باند ندارد.

منبع: https://seokar.com/news/ip-affect-seo

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد